Mensen zijn steeds meer op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven voor papier en plastic. Daarom wordt het lasergraveren van canvas wijntassen steeds populairder. Canvas is niet alleen duurzaam en veelzijdig, maar ook een milieuvriendelijk materiaal dat volledig aanpasbaar is. Deze leuke en stijlvolle herbruikbare canvas tassen zijn het perfecte cadeau voor wijnliefhebbers!

Afbeelding downloaden

Benodigde materialen


We hebben een Helix 60W gebruikt:

Vector: Snelheid 90% // Vermogen 15% // 300DPI


Stap 1: Voorbereiding

Leg de canvas wijntas op de tafel en tape de randen en handvatten vast, zodat ze niet in de weg zitten. Meet de tas op en pas de afmetingen van de afbeelding hierop aan.

Ontwerpbestanden voor het lasergraveren van canvas wijntassen

Stap 2: voorbereiden van het beeldmateriaal

Download en importeer bovenstaande afbeelding in uw grafische software. Pas indien nodig aan. Controleer of de afbeelding correct geplaatst is door een omtrek om de afbeelding te tekenen en deze naar de laser te sturen met snelheid 100 en vermogen 0. Zet vervolgens de Red Dot Pointer aan via het bedieningspaneel van de machine. Houd de klep van de laser open en kijk hoe de Red Dot Pointer de omtrek tekent. Pas de afbeelding indien nodig aan in uw grafische software zodat deze op de juiste plek op de tas wordt getekend.

canvas wijntassen lasergraveren

Stap 3: Taak naar de laser versturen

Verstuur de taak naar de laser met de juiste parameters voor het wattage van uw machine. Begin voor canvas (en over het algemeen de meeste stoffen) met een hoge snelheid en een laag vermogen. Verlaag daarnaast de dpi naar 300 om verbranden te voorkomen.

Als de afbeelding gegraveerd is, is uw nieuwe wijntas op maat klaar voor gebruik!
lasergegraveerde canvas wijntas
collectie lasergegraveerde canvas wijntassen

Waar kunt u lasergegraveerde canvas wijntassen verkopen?

  • Wijnmakerijen
  • Wijnhandels
  • Slijterijen
  • Gespecialiseerde cadeauwinkels
  • Restaurants


help desk software