Lasergegraveerde babyblokken zijn winstgevend voor eigenaren van een lasersysteem en een prachtig cadeau voor aanstaande moeders! Deze schattige en veelzijdige blokjes zijn dubbel inzetbaar: als de baby nog klein is, is het een mooie manier om de maandelijkse mijlpalen te vieren en bij het opgroeien kunnen de blokjes helpen bij het leren van letters en cijfers! Lees de stappen hieronder en ga meteen aan de slag met het lasergraveren van babyblokken!

Afbeelding downloaden

Benodigde materialen


We hebben een Fusion Pro 32 50w CO2 gebruikt:

Vector: Snelheid 45% // Vermogen 100% // 500DPI


Stap 1: Voorbereiding

Leg de houten blokken op de tafel. U kunt ze rechtleggen langs een liniaal of tegen de randen van de tafel.

Houten babyblokken die in de lasergraveerder zijn geplaatst

Stap 2: voorbereiden van het beeldmateriaal

Download en importeer bovenstaande afbeelding in uw grafische software. Pas indien nodig aan. Let op: in dit bestand is het hele alfabet inbegrepen, plus cijfers en verschillende dierenplaatjes. U kunt het hele alfabet graveren of slechts de naam van de ontvanger.

Ontwerpbestanden voor het lasergraveren van houten babyblokken

Met de livecamera van de Fusion Pro kunnen we de afbeelding gemakkelijk op de juiste plek plaatsen via het Epilog Dashboard. Zie de video hierboven om te zien hoe dit werkt. Als u geen Fusion Pro heeft, moet u controleren of de afbeelding correct geplaatst is. Dit doet u door een omtrek rond de afbeelding te tekenen en deze naar de laser te sturen. Zet vervolgens de Red Dot Pointer aan via het bedieningspaneel van de machine. Houd de klep van de laser open terwijl u de test uitvoert en kijk hoe de Red Dot Pointer de omtrek tekent. Pas de afbeelding indien nodig aan in uw grafische software zodat deze op de juiste plek op de blokjes wordt getekend.

Gebruiken van de Fusion Pro-camera om de afbeelding te plaatsen

Stap 3: Taak naar de laser versturen

Verstuur de taak naar de laser met de juiste parameters voor het wattage van uw machine. Onze blokken waren niet afgewerkt, dus we raden aan om bij het lasergraveren de functie "bottom-up" te gebruiken om te voorkomen dat er overtollige rook/residu in de gegraveerde delen van uw ontwerp blijven zitten. U kunt de blokjes afwerken, beitsen of verven voor of na het graveren.

houten babyblokken lasergraveren
lasergegraveerde houten babyblokken
verzameling lasergegraveerde houten babyblokken

Waar kunt u lasergegraveerde babyblokken verkopen?

  • Kinderwinkels
  • Speelgoedwinkels
  • Online winkels
  • Gespecialiseerde cadeauwinkels
  • Restaurants


Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software