Deze houten honkbalknuppelbekers zijn een fantastisch cadeau voor honkbalgekke (groot-)vaders, coaches en nog vele anderen! Met onze rondgraveermodule wordt het graveren van bekers in de vorm van honkbalknuppels een fluitje van een cent. Of u nu een speciaal cadeau maakt voor een vriend of geliefd familielid, of gewoon een nieuw en uniek product aan uw assortiment wilt toevoegen, met deze lasergegraveerde honkbalbekers scoort u vast en zeker een homerun.

Afbeelding downloaden

Benodigde materialen


We hebben een Helix van 60 watt gebruikt:

Raster // snelheid 40% // vermogen 100% // DPI 300 // standaard ditheringpatroon // center-centergravering


Stap 1: voorbereiden van het beeldmateriaal

Open het ontwerpbestand en pas dit zo nodig aan. Omdat we een cilindervormig voorwerp met de rondgraveermodule gaan bewerken, moet u het grafische ontwerp 90 graden draaien zodat het in dezelfde richting ligt als die van het voorwerp. We hebben voorbeeldontwerpen voor bijvoorbeeld eenvoudig honkbalstiksel maar ook voorbeelden van berichten die u op een cadeau voor een coach of trainer kunt graveren.

Ontwerpbestanden voor het lasergraveren van honkbalbekers

Stap 2: Voorbereiding

Installeer de rondgraveermodule: verlaag de graveertafel, verwijder de vector- of graveertafel en de kruimellade en zet de machine uit. Sluit uw rondgraveermodule aan en start de laser opnieuw op. De laserkop verplaatst zich nu naar een nieuwe uitgangspositie voor de rondgraveermodule.

Installeer de beker: zet de honkbalbeker op de rondgraveermodule. Gebruik een waterpas om te controleren of de beker volledig horizontaal ligt en stel de machine met de hand scherp. Als u gebruikmaakt van de center-centerfunctie, stel dan aan de hand van de Red Dot Pointer een nieuwe startpositie in voor uw voorwerp (zie afbeelding hieronder).

instellen van de rondgraveermodule voor het lasergraveren van honkbalknuppelbekers

Stap 3: Taak naar de laser versturen

Wanneer u tevreden bent met uw grafische ontwerp en positionering, stuurt u de taak naar de laser met de juiste parameters voor uw machine. Druk op de 'Go'-knop en u heeft in luttele minuten een prachtig cadeau of voorbeeld in handen!

lasergraveren van honkbalknuppelbekers in actie
lasergegraveerde honkbalknuppelbekers


Waar kunt u lasergegraveerde honkbalknuppelbekers verkopen?

  • Online cadeauwinkels
  • Sportzaken
  • Als vaderdagcadeau
  • Geschenken voor bruidsjonkers


Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software