Zing laser machine serie

Epilog Zing Lasermachines

De starterslasermachines van de Zing Series zijn bijzonder professioneel. Deze voordelige, compacte units zijn de perfecte keuze voor wie met een bedrijf begint of een tweede laser wil aanschaffen.

mini helix lasermachines

Epilog Legend Lasermachines

Verbeter uw productiemogelijkheden met een Legend Laser-seriesysteem. De Legend Laser-serie heeft graveerresoluties tot 1200 dpi en servomotoren voor 30% extra snelheid en omvat drie populaire modellen lasersystemen: Epilog Mini 18, Mini 24 en Helix.

fusie laser machine serie

Epilog Fusion Pro Laser-serie

De Fusion Pro-laserserie is de nieuwste toevoeging aan de lasermachines van Epilog Laser, met ons grootste werkgebied, snelste snelheden en hoogste graveerkwaliteit tot nu toe, samen met touchscreenbedieningen en ons gloednieuwe IRIS ™ camerapositiesysteem.

epilog fibermark lasermachine

Epilog FiberMark S2

Graveer barcodes, serienummers en logo's op blank metaal en etst plastic onderdelen en gereedschap. Dit flatbed vliegende optiek aangedreven systeem is de perfecte oplossing voor het graveren op blank metalen en kunststof onderdelen tegen lage kosten.


Epilog G2 Galvo Fiber Lasermachines

Met unieke dynamische-focus lens-technologie, de G 2 Galvo fiberlaser is de eerste galvo-eenheid met een vaste positie 24 "x 24 "( 609 X 609 mm) graveergebied.

help desk software
Portions of this page translated by Google.