Epilog Laser

Lasergraveren en graveermachines

Laser engrave graphics, text, and photos on a variety of materials Request Pricing and Free Samples
CO2-lasergraveerder

What Can You Create
with a Laser Engraver?

Epilog CO2 laser engraving machines, such as those in the Fusion Maker, Fusion Edge and Fusion Pro series, provide a wide range of possibilities. More versatile than router engravers or milling machines, CO2 laser engravers can quickly and easily customize wooden objects and products, engrave glasses or ceramic cups, etch on stone or plastic, mark coated metal plates, print on fabric and leather, and so much more!

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp, de precisie, herhaalbaarheid en hoge snelheden van de Epilog lasergraveersystemen kan iedereen, van beginners tot ervaren gebruikers, zijn ideeën in luttele minuten ten uitvoer brengen. Een CO2- of fiberlasergraveerder is net zo gemakkelijk in gebruik als een gewone kantoorprinter: maak een ontwerp met een tekenprogramma en laat dit ontwerp direct 'afdrukken' op een product van uw keuze.

Which materials are compatible?

Mark a wide array of materials including metals and engineered plastics

Hout Geëxtrudeerd of gegoten acryl Textiel
Steen, marmer en graniet Leer Geanodiseerd aluminium
Papier en karton Stempelrubber En veel meer!
See the Full Materials List

Brochure en voorbeelden aanvragen

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

Engraving is Easy!

Print to your laser from any graphics software

Lasermachines werken op dezelfde, eenvoudige manier als een gewone kantoorprinter. Om te snijden en te graveren met een Epilog volgt u gewoon de volgende drie stappen: kies uw ontwerp en druk dit af, stel de laser in op de juiste snelheid en het juiste vermogen voor het gekozen materiaal en druk op GO!

The Benefits of Owning an Epilog Laser Engraver

gedetailleerde hout azteekse gravure

Aangepast lasergraveren

Create one-of-a-kind product

Epilog Laser-machines kunnen dankzij de precisie van het revolutionaire bewegingsbesturingssysteem in onze lasermachines ingewikkelde ontwerpen in hoge resolutie (1200 DPI) en op topsnelheid graveren. Snij en graveer alles wat u zich maar kunt indenken met een Epilog Laser!

lasersnijden ingewikkelde papieren uitnodiging

Uw ontwerpen lasersnijden

Quickly cut different shapes,
patterns, or parts

Lasersnijmachines kunnen zeer ingewikkelde en complexe ontwerpen snijden op papier, acryl, hout en MDF, en meer. U kunt er wenskaarten, onderdelen voor 3D-modellen en prototypen, stempels en houten inlegwerk (intarsia) mee snijden en nog veel meer. Met een lasermachine is werkelijk alles mogelijk.

Touchscreen op de laser

Laser Touch Screen

Control various parameters
at the laser

7-inch LED touchscreen that allows you to select between jobs, auto focus the laser, rerun jobs at the touch of a button, save jobs to the laser, and more. It also includes a job trace feature that lets you quickly see where the engraving/cutting job will appear on your material.

lasergegraveerd bierglas op tafel

Personaliseer elk product en verkoop het

Add value with
customization services

Elk product kan gepersonaliseerd worden door er een logo, foto of aangepast ontwerp op te lasergraveren. Dankzij het grote aanbod aan laserbare materialen (zoals hout, glas, leer, methacrylaat of karton) is er bijna geen object of u kunt het personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, kentekens, naamborden, trofeeën en zelfs sieraden.

dubbele bron CO2- en fiber-mogelijkheden

Dual Laser Source Options Available

Expand capabilities with
CO2 & fiber laser options

Maak uw CO2-lasermachine geschikt om ook onbewerkte metalen oppervlakken te graveren door er een fiberlaser aan toe te voegen. Machines met een dubbele bron, zoals die in de Fusion Pro-serie, maken een hogere productdiversiteit mogelijk en zorgen ervoor dat u uw klanten meer diensten kunt bieden. Het feit dat u meerdere materialen kunt graveren en/of snijden biedt uw klanten een grotere keuze en geeft u een groot concurrentievoordeel waarmee u zich kunt onderscheiden van anderen.

fusion pro iris camerapositioneringssysteem

Camerapositioneringssysteem IRIS™

Easy & accurate artwork placement

De Fusion Pro is uitgerust met een superieur IRIS™-camerasysteem waarmee u uw materiaal of object snel in de juiste positie kunt zetten. Dankzij de innovatieve lasersoftware, optische technologie en gebruiksvriendelijke aanpak van Epilog kunt u uw ontwerpen via het scherm naar de gewenste positie op het object slepen. De laser lasergraveert of snijdt het ontwerp dan op de aangewezen plek op het materiaal.

The Advantages of an Epilog Laser Engraver

GEBRUIK EEN BREED SCALA AAN MATERIALEN

Of u nu werkt met hout, marmer, glas, leer, stof, papier, metaal of nog veel meer, we hebben een lasersysteem dat bij u past!

ONTWORPEN VOOR GEBRUIKSGEMAK

De laser wordt net als een printer via USB of Ethernet met uw computer verbonden. Gebruik de vectorontwerpsoftware van uw keuze om te beginnen met lasergraveren!

VEILIGE BEDIENING - laser van klasse 2

De metalen behuizing met vergrendeling van de laser betekent een veiligheidsclassificatie 2, zodat u er in uw werkplaats, huis of kantoor veilig mee kunt werken.

WE HELPEN UW CREATIVITEIT EEN HANDJE

Weet u niet precies wat u wilt maken? Epilog biedt u diverse inspiratiebronnen, zoals onze Sample Club, ons YouTube-kanaal, Instagram en onze fanpagina op Facebook.

BETAALBAAR DESIGN

Een desktop lasersysteem van Epilog is een uitstekende keuze voor uw eerste lasersysteem. De Zing 16 combineert hoogwaardige componenten met graveerwerk van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

DUURZAME, LUCHTGEKOELDE, METALEN LASERBUIZEN

De metalen en keramische laserbuizen van Epilog combineren de voordelen van een langere levensduur met lagere onderhoudskosten en leveren meer kwaliteit bij het snijden en graveren.

Machine Recommendations

Of u nu een industriële fabrikant bent of een klein bedrijf, een school of een hobbyist: wij hebben de lasermachine die aan uw wensen voldoet. Onze lasermachines kunnen alles – van het lasergraveren van naamplaatjes tot richtingaanwijzers en onderscheidingen. Bekijk ons volledige productassortiment.


Additional Laser Engraved Applications and Projects

lasergegraveerd houten vat

Gepersonaliseerde houten geschenken

Lasergegraveerd whiskyvat

onderscheiding acryl winnaar wetenschapsbeurs

Onderscheidingen en trofeeën van acryl

Onderscheiding winnaar wetenschapsbeurs

Apparaten graveren - Apple iPad lasergeëtst

Apparaten en elektronica graveren

Apple iPad op maat graveren

Lasergraveren van glaswerk en onderscheidingen

Glaswerk en barartikelen

Restaurantlogo gegraveerd op bierglazen

Lasergegraveerde foto trouwfeest

Lasergegraveerde fotoafdrukken

Trouwfoto, gegraveerd in hout

Metaal graveren en etsen met lasermachine

Serienummers op metalen onderdelen graveren (fiberlaser)

Lasermarkeren van streepjescodes, logo's en tekst

Neem contact met ons op via 030-7602998
of vul het formulier in voor meer informatie!

Vul het formulier in om gratis gegraveerde voorbeelden en een brochure met de volledige productlijn te ontvangen.

Productinformatie aanvragen
help desk software