Laser it Challenge 1: pompoenpannenkoek – Happy Fall Y'all

Een glutenvrije pompoenpannenkoek lasergraveren in minder dan 5 minuten met een Epilog Fusion Pro-laser van 80 watt.

Graveerinstellingen (pompoenpannenkoek)
Machine: 80 watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Snelheid100% vermogen100% DitheringpatroonStucki GraveerrichtingVanaf de onderkant
(Controleer de aanbevolen materiaalinstellingen in de handleiding van uw machine.)

In deze eerste aflevering van de Epilog Laser It Challenge gaan we een glutenvrije pompoenpannenkoek graveren met een leuke tekst voor de feestdagen: "Happy Fall Y'all". We laten zien hoe gemakkelijk het is om een illustratie te ontwerpen met CorelDRAW, de IRIS-camera van Epilog te gebruiken om het beeldmateriaal te positioneren en met een laser af te drukken op de glutenvrije pompoenpannenkoek.

Etenswaren graveren is altijd leuk: het is gemakkelijk, veilig en geschikt voor diverse texturen en oppervlakken. In de afgelopen jaren hebben we mensen koekjes, taarten, toast, eierschalen en zelfs vers fruit en groenten zien lasergraveren! En het is altijd een populaire toepassing voor de feestdagen.

Het graveren van voedsel heeft altijd een hoge wauwfactor vanwege de vele materialen waar Epilog-systemen mee kunnen werken. Maar het is ook een voordelige manier om etenswaren te identificeren en van een serienummer of merk te voorzien zonder extra verpakkingsmateriaal te gebruiken. Bovendien gaat het snel en eenvoudig: importeer uw tekst of illustratie, gebruik het IRIS-camerasysteem om uw beeldmateriaal precies op de juiste plek te positioneren, stel de laser scherp en druk op start! In minder dan vijf minuten hebt u unieke snacks en lekkernijen om direct in te bijten!

Voor dit project gebruikten we de Epilog Fusion Pro 32 met een CO2-laserbuis van 80 watt.


Interesse in een lasergraveermachine van Epilog Laser? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

help desk software