Bewustzijn rond borstkanker: zelf lasergegraveerde wanddecoraties maken met een Epilog | Panelen van JDS-kunstleer

Zelf lasergegraveerde wanddecoraties maken met een Epilog met behulp van panelen van JDS-kunstleer en Inkscape Printing.

Graveerinstellingen (paneel van JDS-kunstleer)
Machine: 80 watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Snelheid100% vermogen30% DitheringpatroonStucki GraveerrichtingVanaf de onderkant
(Controleer de aanbevolen materiaalinstellingen in de handleiding van uw machine.)

Lasermachines zijn populaire hulpmiddelen voor het maken van prachtige woondecoraties en opvallende stukken. Ter ere van borstkankermaand hebben we een Fusion Pro 32 en IRIS™-camerapositioneringssysteem gebruikt om deze prachtige en inspirerende wanddecoratie te maken. Met behulp van roze kunstleer van JDS Industries creëert de laser een dramatisch contrast tussen het kunstleer en de zwarte achtergrond die eronder zichtbaar is.

Het graveren van op maat gemaakte afbeeldingen op stof en textiel is een zeer populaire toepassing voor uw lasersysteem. Afhankelijk van het materiaal kan rechtstreeks op de stof graveren resulteren in een verscheidenheid aan looks. Op sommige textielsoorten, zoals katoen en denim, zorgt de laser voor een bijna gebleekte look doordat er slechts een klein laagje van de bovenkant verdampt wordt. Andere materialen, zoals ongekleurd canvas of leer, geven een donkerdere markering als ze worden gegraveerd. Of u nu een boodschap van inspiratie of hoop wilt graveren: de systemen van Epilog maken het gemakkelijk om met een druk op de knop een verscheidenheid aan stoffen te personaliseren en verbluffende muurkunst en opvallende stukken te creëren.

Enkele dingen om rekening mee te houden bij het graveren van stof:

  • Test uw instellingen indien mogelijk.
  • Begin met een hoge snelheid en laag vermogen om de bovenste laag stof snel weg te branden. Een hoger vermogen brandt waarschijnlijk volledig door de stof heen.
  • Graveer met een lagere resolutie. Als u de DPI van uw gravure verlaagt, brandt de laser minder dots per inch zodat de laser niet helemaal door de stof heen brandt.

Interesse in een lasergraveermachine van Epilog Laser? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software