Epilog Fusion Pro: de nieuwe lasermachines boordevol functies nader bekeken

Bekijk een uitgebreide demonstratie van de Fusion Pro Lasermachines van Epilog, met aandacht voor de nieuwe tijdbesparende en gebruiksvriendelijke technologie.

Werp een uitgebreide blik op de nieuwste toevoeging aan de productlijn van Epilog: de Fusion Pro Laser-serie. In deze uitgebreide video neemt Bob Henry van Epilog Laser u mee langs de functies en voordelen van deze langverwachte serie met graveersnelheden van 165 IPS (4,2 m/s) en 5G-versnelling. Ook het nieuwe IRIS™-camerasysteem van Epilog wordt besproken, dat camera's boven de werktafel heeft waarmee gebruikers een realtime afbeelding van het laseroppervlak kunnen zien en de afbeelding nauwkeuriger en sneller dan ooit op het te graveren stuk kunnen positioneren!

De Fusion Pro Series is verkrijgbaar in twee formaten: 812 x 508 mm (32” x 20") en 1219 x 914 mm ( 48” x 36”). Het is een echte gamechanger met een hoge snelheid, een hoge nauwkeurigheid en de mogelijkheid om projecten snel in te stellen.


Wilt u meer weten over de Fusion Pro van Epilog Laser? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software