Kan ik geld verdienen met een lasermachine?

Ontdek de winstgevendheid van een lasermachine en manieren om geld te verdienen met een laserbedrijf.


Ja! Er is veel vraag naar gepersonaliseerde producten. Een lasergraveerdienst is een uitstekende manier om potentiële klanten te bereiken en om uw huidige klanten een erg gewaardeerde nieuwe service te bieden. Als u twijfels heeft over de winstgevendheid van een CO2-lasersysteem, bezoek dan onze pagina Toepassingen of lees onze vele Succesverhalen van Klanten.

Om een inzicht te krijgen in de winstgevendheid van lasergegraveerde producten kunt u de website bekijken van JDS Industries, een leverancier van materialen die met lasers kunnen worden bewerkt. Daar vindt u inkoopprijzen van ruwe materialen die door lasers kunnen worden verwerkt en voorgestelde verkoopprijzen voor dezelfde producten nadat ze met de laser zijn gegraveerd.

Bekijk ook onze nieuwe Guidebook to Starting Your Own Engraving & Cutting Business om alles te weten te komen over de ins en outs van het starten van een nieuw laserbedrijf.


Denkt u erover om een bedrijf voor lasersnijden en -graveren te beginnen? Neem nu contact op met Epilog om uw wensen te bespreken met een ervaren verkoopvertegenwoordiger!

Telefoon: 030-7602998help desk software