lasergegraveerd houten diploma
Toepassing

Onderscheidingen en trofeeën lasergraveren Lasergraveerders voor plaquettes, trofeeën, naamplaatjes, onderscheidingen, medailles en meer!

Lasers voor de onderscheidingenbranche

Hoewel onze lasers voor allerlei toepassingen gebruikt kunnen worden, is Epilog in 1988 begonnen in de onderscheidingenbranche. Sinds die tijd graveren onze klanten in deze sector niet meer alleen simpele naamplaatjes op trofeeën, maar creëren ze unieke, gepersonaliseerde onderscheidingen voor alle gelegenheden. Een van onze klanten maakt zelfs de felbegeerde Grammy Awards, de hoogste onderscheiding in de muziekwereld!

Epilog Laser-machines zijn zo veelzijdig en gebruikersvriendelijk dat u er snel en gemakkelijk bijna elk soort onderscheiding mee kunt maken: van bedrijfs- en personeelsawards tot studententrofeeën en nog veel meer.

Lasergesneden trofee van acryl

Wat kunt u maken?

Of u nu een kant-en-klare trofee personaliseert, onderscheidingen van acryl op maat snijdt, naamplaatjes plaatst op herinneringsplaquettes of een verscheidenheid aan materialen gebruikt om een unieke, persoonlijke onderscheiding te creëren: met Epilog-machines kunt u schitterende  awards produceren.

Een wereld vol mogelijkheden

Epilog Laser-machines zijn geschikt voor zo veel materialen, dat het lasergraveren van onderscheidingen en awards nog maar het begin is! Gepersonaliseerde producten verkopen enorm goed, dus u kunt ook allerlei andere producten dan alleen onderscheidingen aanbieden: gepersonaliseerde snijplanken, lasergesneden wenskaarten en uitnodigingen of zelfs lasergegraveerde foto's. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Bedrijfsonderscheidingen

Of u nu de prestaties van topverkopers beloont of van werknemers die altijd een stapje extra zetten als het gaat om klantenservice, bedrijfsonderscheidingen laten medewerkers zien dat ze worden gewaardeerd. Gewaardeerde werknemers zijn productieve werknemers die bijdragen aan het algehele succes van het bedrijf.

Academische prestaties

Van basisschool tot hoger onderwijs: academische prestaties verdienen een onderscheiding. De machines van Epilog maken het gemakkelijk om onderscheidingen voor academische prestaties te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld een behaald diploma op een houten plaquette graveren of gepersonaliseerde trofeeën voor een zegevierend debatteam maken.

Sportonderscheidingen

Epilog-systemen worden al sinds jaar en dag gebruikt voor het produceren van allerlei onderscheidingen voor sportprestaties, van peuter- en kleutervoetbal tot studentensporten. En het houdt niet op bij onderscheidingen, want er zijn nog veel meer bestsellers in deze categorie: gegraveerde medailles, producten voor deelnemers, waterflessen, linten enzovoorts! Dus of u nu de beste speler of een heel team wilt onderscheiden, Epilog maakt het mogelijk.

Ontdek

Epilog Laser-machines worden over de hele wereld in allerlei branches toegepast: van het bewerken van hout tot het maken van bordjes. Doordat onze systemen zo veelzijdig en gebruikersvriendelijk zijn, ontdekken onze klanten vaak nieuwe toepassingen die zijn aan hun klanten kunnen aanbieden. Met een Sample Club vol inspiratie (en gratis ontwerpbestanden!) zijn er geen vrijwel geen grenzen aan de dingen die u met een laser kunt maken!

Eenvoudig in gebruik

Het is net zo eenvoudig als 1 - 2 - 3 . Omdat onze lasermachines ongeveer hetzelfde werken als een standaardprinter, houden ze uw workflow eenvoudig.

icoon lasermachine

Ontwerp

Open een nieuwe pagina in uw grafische software. Importeer of creëer uw eigen ontwerp.

icoon lasermachine

Instellen

Stuur uw ontwerp naar de laser. In de printdriver wordt u gevraagd om de gewenste laserparameters te kiezen. U kunt ook instellingen kiezen voor een bepaald materiaal, uit de uitgebreide database van Epilog.

icoon lasermachine

Laser

Kies uw bestand op de laser, leg het graveermateriaal in de machine, sluit de deur en druk op "GO". De laser doet de rest!

Aanbevolen machines

Of u nu een klein bedrijf of een grote productiefaciliteit hebt, wij bieden het lasersysteem dat aan uw eisen voldoet. Denk voor het lasergraveren van onderscheidingen en trofeeën bijvoorbeeld aan deze machines, of bekijk onze volledige productlijn.

Wat kan een laser nog meer?

Lasers zijn veelzijdige machines die geschikt zijn voor veel materialen en gebruikt kunnen worden om bijna elk project een uniek tintje te geven. Bekijk enkele andere populaire lasertoepassingen.

help desk software