Paper Sushi en Guerrilla Outfitters

Echtpaar runt succesvolle bedrijven met een Epilog Laser.

"Koop mooie producten die gemaakt zijn door echte mensen." Dat was het plan van Jen en Mike Montgomery toen ze besloten een lasersnij-/-graveersysteem te kopen en hun eigen bedrijf te starten. Toen Jen rubberen stempels begon te snijden voor haar bedrijf, Paper Sushi, realiseerde ze zich al snel dat ze haar productaanbod dankzij de veelzijdigheid van de laser enorm zou kunnen uitbreiden. Kort daarna ontdekte Mike hoe de laser hem kon helpen bij het maken van gepersonaliseerde cadeaus zoals handgrepen voor pistolen en dienborden, die aangeboden worden door zijn bedrijf, Guerrilla Outfitters.

Mike en Jen Montgomery in hun workshop

Jen en Mike waren op zoek naar een lasersnij-/-graveringssysteem dat de precisie en kwaliteit kon bieden waar hun klanten om vroegen, maar ook compatibel was met de verschillende materialen waarmee ze elk hun productlijn wilden uitbreiden. Nu zijn Jen en Mike goed uitgerust om aan alle verzoeken van hun klanten te voldoen, van gepersonaliseerde mokken en huwelijksmagneten tot houten kistjes met inlegwerk.

Lasergesneden en -gegraveerde huwelijksuitnodiging door Paper Sushi
Lasergegraveerd militair kistje door Guerrilla Outfitters


Bent u klaar om zelf aan de slag te gaan met een Epilog Lasermachine? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software