Lasergraveren met Madison

Jonge ondernemer maakt van buitenschoolse lasermachineprojecten een bloeiend bedrijf

Een paar jaar geleden ruilde Mark Walters, eigenaar van Mark’s Machinery and More, houtbewerkingsapparatuur met een klant voor een Epilog Laser-machine. Mark dacht dat het misschien wel een waardevol apparaat zou kunnen zijn om gepersonaliseerde promotionele items en klantgeschenken te maken, maar had geen idee dat zijn ambitieuze dochter Madison zich zo snel op het lasergraveren zou storten om haar eigen bedrijf te starten.

Madison Walters aan het werk in haar lasergraveerwerkplaats.

Drie jaar geleden was Madison Walters een 13-jarige middelbare scholier die zichzelf de fijne kneepjes van de laser en CorelDRAW wilde leren. Nadat ze een sleutelhanger met schoolthema voor zichzelf had gegraveerd en gesneden met de laser en die mee naar school had genomen, begonnen de bestellingen van geïnteresseerde klasgenoten binnen te stromen. In de afgelopen drie jaar heeft ze haar aanbod van lasergesneden sleutelhangers en andere kleine hebbedingen uitgebreid naar razend populaire gepersonaliseerde bekers, op maat gemaakte woonaccessoires en meer.

Lasergraveren van een donkergrijze beker met het logo van Mark's Machinery
Winkel van Mark's Machinery & More

De 16-jarige Madison en Mark kochten nog een laser voor de werkplaats en tegenwoordig is Madison nog steeds hard aan het werk om te voldoen aan de grote vraag naar haar gepersonaliseerde items. Sinds de start van haar bedrijf heeft Madison genoeg winst gemaakt om bijna elke richting op te kunnen met haar bedrijf en ziet haar financiële toekomst er rooskleurig uit.

Display voor Madison's Laser Engraving's in Mark's Machinery and More
De werkplaats van Madison's Laser Engraving


Klaar om uw mogelijkheden uit te breiden met een Epilog Lasermachine? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software