Donna Diddit, LLC

Passie voor superieure kwaliteit maakt ontwerper tot laserondernemer.

Donna Fasano is de eigenaar van Donna Diddit , een micro-studio voor ontwerp/fabricage die gespecialiseerd is in lasergraveren. Met behulp van een verscheidenheid aan substraten produceert Donna creatieve producten zoals games en puzzels die zijn ontworpen om de verbeelding te prikkelen, te betrekken en te entertainen.

“Ik besloot om voor mezelf te beginnen toen ik me realiseerde dat ik een obsessie heb met hoogwaardig design. Ik ben constant bezig met het herwerken van ontwerpen die er bijna waren, maar nog niet helemaal werden gerealiseerd”, vertelt Donna. “Ik kom uit een erfenis van houtbewerkers, ingenieurs en doe-het-zelvers. Als ik niet voor mezelf zou beginnen, zou ik waarschijnlijk het bedrijf van iemand anders overnemen en het mijn eigen bedrijf maken, zodat het werk zou worden gedaan volgens mijn hoge kwaliteitsnormen."

Donna legt uit hoe haar eerste kennismaking met een lasergraveer- en snijsysteem op een ongebruikelijke manier kwam, maar een blijvende indruk maakte.

“Ik werkte op een renaissancebeurs en beheerde een stand met leren mokken toen een man binnenkwam met een voorbeeld van wat een lasergraveerder zou kunnen doen en vroeg of ik interesse had om wat werk te laten doen. Ik maakte gebruik van het aanbod, altijd blij met de precisie van zijn werk aan de kleine lederen producten. Jaren later, tijdens een roadtrip naar Oklahoma, bracht mijn man het onderwerp van de lasergraveerder ter sprake en we hebben er de hele reis over gepraat. Toen we eenmaal terug waren in Colorado, groeven we ons in voor onderzoek naar lasers en kregen we te horen dat Epilog zich in onze achtertuin bevond. We verspilden geen tijd met het maken van een afspraak om de laser in de fabriek in actie te zien. Binnen twintig minuten waren we helemaal verkocht over het idee om een laser voor ons bedrijf te gebruiken en gingen we aan de slag om het waar te maken, "zei Donna.

Met laser gegraveerde houten boommarks door Donna Diddit

Donna vertelt ons dat ze niet erg bekend was met de lasergravure-industrie totdat ze begon met haar onderzoek naar het vinden van de juiste apparatuur voor haar behoeften.

“Ongetwijfeld was het de combinatie van een in eigen land vervaardigd product en de geweldige klantenservice die ervoor zorgde dat we besloten om een Epilog Laser-systeem aan te schaffen. We hebben ons huiswerk gedaan, prijzen en kwaliteit vergeleken, en Epilog kwam consequent als de beste uit de bus. Niemand kon het verslaan, dus we hebben het gekocht!”

Donna heeft gewerkt met hardhout, roestvrij staal en glas, en onder haar vele creaties heeft ze werk geproduceerd in vier hoofdcategorieën van uniek ontwerp en productie:

Push Pin-puzzels TM

Een volledig uniek woordspel, Donna's creatie daagt spelers uit om een zin opnieuw te combineren met behulp van houten punaises gegraveerd met de letters van een citaat. Het hele spel zit in een hardhouten doos in beperkte oplage, die met een laser is gegraveerd en gesneden.

Table to Farm TM Tuinmarkeringen

Hergebruikt roestvrijstalen bestek gegraveerd met plantnamen, deze tuinmarkeringen zijn permanent en waterbestendig. Ze zijn ook glanzend en gemakkelijk te vinden in de tuin.

Tuinmarkeringsbord door Donna Diddit
Table to Farm (TM) Garden Markers door Donna Diddit

Bottle Back TM Glaswerk & Flessen

Deze met laser gegraveerde items voor thuisbrouwers, wijnboeren, distilleerders en medemakers zijn vol charme, van een eenvoudig "Give Me My Bottle Back"-ontwerp tot volledige 360 -graden gravure met behulp van het Epilog-hulpstuk voor roterende gravure.

Ontwerp en productie op maat

Donna werkt samen met grafici, ondernemers of zo ongeveer iedereen met een idee en helpt bij het ontwerpen en produceren van maatwerk in uiteenlopende materialen.

Lasergegraveerde Cthulhu-mokken van Donna Diddit

Donna dankt veel van haar beslissing om met Epilog te gaan werken aan de consistente, hoogwaardige ondersteuning die ze krijgt. "Epilog zit al heel lang in het spel", zei ze. "Alles wat we in eerste instantie over hen hebben geleerd, is consistent gebleven zolang we bestaan." Als zelfverklaarde "artgineer" is Donna in staat haar creatieve ontwerpvaardigheden te combineren met de precisie van de laser om unieke creaties te produceren die haar in staat stellen om haar bedrijf te laten groeien.

Bekijk de rest van onze Customer Spotlights voor meer verhalen van Epilog-klanten. En vergeet niet onze Sample Club te bekijken , vol met gratis projectideeën en ontwerpbestanden die klaar zijn om naar de laser te worden gestuurd!Bent u klaar om zelf aan de slag te gaan met een Epilog Lasermachine? Vul het formulier op deze pagina in en ontvang een brochure met onze volledige productlijn en snijvoorbeelden. Voor meer informatie kunt u ook onderstaand nummer bellen.


Telefoon: 030-7602998

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software