Epilog Laser introduceert Fusion M2-systeem voor graveren en snijden

epilog fusion m2

“Het mooie van de M 2 is dat het onze klanten in staat stelt om twee zeer verschillende lasertechnologieën te gebruiken vanuit één systeem. Het maakt niet uit met welk materiaal u werkt - of het nu hout, titanium, rubber, stof, staal of een combinatie van verschillende substraten is - u hebt één systeem dat al deze materialen binnen dezelfde taak verwerkt ”

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (Maart 9 , 2015 ) - Epilog Laser kondigt met genoegen de toevoeging van de Fusion M aan 2 naar de laser line-up van het bedrijf. De Fusion M 2 is een dual-source lasersysteem waarmee gebruikers zowel metaalmarkeringstoepassingen als CO kunnen uitvoeren 2 lasertoepassingen van hetzelfde systeem, in dezelfde taak.

“Het mooie van de M 2 is dat het onze klanten in staat zal stellen om twee zeer verschillende lasertechnologieën te gebruiken vanuit één systeem, ”zei Mike Dean, vice-president verkoop en marketing voor Epilog Laser. "Nu, met welk materiaal je ook werkt - of het nu hout, titanium, rubber, stof, staal of een combinatie van verschillende substraten is - je hebt één systeem dat al deze materialen binnen dezelfde taak verwerkt."

Naast hoogwaardige componenten en ongeëvenaarde snij- en graveerresultaten staat Epilog's uitrusting bekend om de Fusion M 2 beschikt over speciale optica en een specifiek straalpad voor elk van de laserbronnen voordat de paden worden gecombineerd voordat wordt scherpgesteld. "Sommige dual-lasersystemen doen afbreuk aan optica of dwingen je om de laserbron en / of de optica uit te schakelen," zei Dean, "Maar met de M 2 het is niet nodig om iets handmatig te wisselen; het gebeurt allemaal automatisch. "

De Fusion M 232 stelt gebruikers in staat om een 50 , 60 , 75 of 120 -watt CO 2 laser en match het met een 20 , 30 of 50 -watt vezellaser.

 

 


Voor meer informatie contacteer:

Amy Dallman

Specialist in marketingcommunicatie

Epilog Laser

+ 13032771188
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.