Epilog Laser: terugblik op 2013

De nieuwe Fusion-systemen van Epilog

Golden, CO (dec. 30 2013 ) Nu er weer een geweldig jaar ten einde loopt, wil Epilog even de tijd nemen om na te denken over alle prachtige gebeurtenissen en prestaties van 2013 .

2013 is een geweldig jaar voor ons geweest en we kunnen onze medewerkers, distributeurs, medewerkers, fans en vrienden niet genoeg bedanken voor hun voortdurende steun. In de afgelopen 12 maanden is Epilog niet alleen gegroeid als bedrijf, maar zijn we ook meer verbonden geraakt met onze klanten.

Terwijl we ons voorbereiden op een fantastische 2014 , kijken we met veel plezier terug op alles wat 2013 met zich meebracht, waaronder:

  • 2013 markeerde Epilog's 25 e jaar in bedrijf. Het vieren van ons kwart-eeuws jubileum was een prachtige manier om het jaar te beginnen.
  • In februari van 2013 hebben we de Fusion 32 gelanceerd. Deze geavanceerde machine heeft een grote graveertafel van 32 "x 20 ", een opnieuw ontworpen bewegingscontrolesysteem voor superieure graveer-/snijkwaliteit, een joystickbediening waarmee u de laser in een oogwenk kunt afvuren en nog veel meer! De Fusion 32 is zeer goed ontvangen en we zijn verheugd dat klanten deze nieuwe machine omarmen.
  • In het vroege voorjaar presenteerden we onze vijfde Epilog Challenge met Instructables.com! Het aantal inzendingen blijft stijgen met elke aflevering van de Challenge. Dit jaar hadden we 1 , 191 inzendingen en deelden we in totaal 24 prijzen uit! De hoofdprijswinnaar van een nieuw Zing 16 -lasersysteem ging naar MIT-student, Jaguar Kristeller, voor zijn instructable Electric Orbit Wheels: Laterally Propelled Hub-less Rollerblades.
  • In juli vertrokken we naar Californië om sponsor te worden van het WIRED Café op Comic-Con. Dit is een jaarlijkse traditie geworden voor Epilog en we waren verheugd om aangepaste graveerservices te bieden voor alle VIP's en beroemdheden die aanwezig waren.
  • Een paar maanden later werd Epilog uitgenodigd om te sponsoren en exposeren op het allereerste MAKE-evenement in Colorado – de NoCo Mini Maker Faire in Loveland! Meer dan 3 , 000 mensen woonden het inaugurele evenement bij en er waren in totaal 120 makers die 100 , 000 vierkante meter aan makerruimte vulden!
  • Kort na de NoCo Mini Maker Faire lanceerde Epilog het nieuwe Fusion 40 -systeem – vol met dezelfde functies en voordelen als de Fusion 32 , maar met een indrukwekkende 40 ” x 28 ” graveertafel!
  • Toen de herfst begon, werden we benaderd door het Golden History Center om deel uit te maken van hun nieuwste tentoonstelling, Made in Golden: Where Innovation Lives. Dit is een driejarige tentoonstelling waar aanwezigen alles kunnen leren over technologie en innovatie op lokaal niveau. Epilog leverde een Mini 18 -laser waarmee mensen hun eigen aandenken aan de tentoonstelling kunnen graveren!
  • Een van de meest opwindende mijlpalen van 2013 was de release van Epilog van de allereerste Mac-driver voor een lasersysteem! Dit is het allereerste stuurprogramma dat ooit voor Mac-gebruikers is gemaakt en waarmee operators de Fusion Laser-systemen kunnen bedienen en toepassingen vanaf de computer kunnen uitvoeren.
  • Om het jaar af te ronden en Kerstmis te vieren in Colorado, doneerde Epilog 174 volledig gevulde kousen (ongeveer 800 individueel speelgoed) aan de kinderen in Fort Carson (via American Military Family en Balfour Beatty Communities, die de wooneenheden van Fort Carson). We willen Epilog-medewerkers en onze vrienden in Colorado 811 enorm bedanken voor hun gulle donaties!

Nu het nieuwe jaar nadert, kijkt Epilog ernaar uit om ervoor te zorgen dat 2014 zal worden gevuld met meer opwindende aankondigingen en prestaties.

We willen u - onze klanten, vrienden, fans en medewerkers - bedanken voor uw steun om 2013 een van de beste jaren in de geschiedenis van Epilog Laser te maken. Prettige kerstdagen, fijne feestdagen en de beste wensen voor iedereen voor een prachtig nieuw jaar.


For more information, contact:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software