Wie is Epilog Laser?

Het hoofdkantoor van Epilog Laser

We trekken de beste medewerkers aan en vertrouwen hen om hun werk goed te doen. Dat is ons succesverhaal.

Mike Dean, Mr. Epilog

Epilog Laser bestaat sinds 1988 en heeft sindsdien hard gewerkt om marktleider te worden in de ontwikkeling van lasersystemen voor graveren, snijden en markeren. We zijn innovators. We zijn probleemoplossers. Vanuit ons hoofdkantoor in Golden, CO, zetten we ons in om lasersystemen van de allerhoogste kwaliteit te maken.

In eerste instantie wilden we CO2-lasergraveersystemen maken voor zowel commerciële klanten, kleine ondernemers en creatieve particulieren. Bij dat doel is het echter niet gebleven. Door de jaren heen ontwikkelden we grotere en krachtiger CO2-lasersystemen. In 2006 breidden we onze productlijn bovendien uit met de FiberMark, een systeem waarmee permanente markeringen op alle soorten metaal kunnen worden aangebracht.

In 2008 introduceerde Epilog als eerste in de sector een betaalbaar instapmodel voor CO2-lasergraveringen, de Epilog Zing Laser. Dit model zou onze technologie bij een nog grotere doelgroep introduceren. Vandaag de dag worden onze systemen wereldwijd gebruikt in tal van markten en voor schijnbaar eindeloze toepassingen.

We zijn al langer actief in de laserindustrie dan alle andere productenten. Of het nu gaat om het maken van de eerste laser om rechtstreeks 'af te drukken' vanuit CorelDraw, om het ontwerpen van de eerste rondgraveerextensie, om het aanbieden van de eerste grote productietafel of om het produceren van de eerste laser van 100 watt: Epilog staat bekend om het realiseren van nuttige functies waarmee onze klanten nog efficiënter kunnen werken en hogere winsten kunnen boeken.


Duurzame relaties: de sleutel tot ons succes

De inzet van Epilog om sterke relaties op te bouwen met klanten, distributeurs, leveranciers en medewerkers is van ongekend belang gebleken voor het opbouwen en positioneren van de organisatie.

We bieden onze klanten een bijna eindeloze stroom aan ondersteuning - van onze online technische biliotheek en virtuele cursusomgeving tot onze allerbeste technische ondersteuningsmedewerkers. Het is ons doel om onze klanten zoveel mogelijk bij te staan zodat ze onze producten probleemloos kunnen blijven gebruiken. Epilog Laser ontving in 2012 voor haar inspanningen op dit vlak de 2012 North American Customer Support Value Enhancement Award van de analistenfirma Frost & Sullivan.

We streven ernaar om de beste medewerkers aan te trekken en te behouden. Met succes: Epilog behaalde vier achtereenvolgende jaren de top 10 in de beste werkplekken van de regio Denver. We hebben in de vorige maanden weer wat nieuwe gezichten mogen verwelkomen, maar wanneer u een willekeurige persoon bij Epilog vraagt hoe lang hij of zij al bij ons werkt, hoort u vaak een antwoord als 10, 15 of zelfs 20 jaar! Onze P&O-methode vormt de sturende kracht achter onze bedrijfsvoering: we willen een omgeving creëren waarin mensen graag naar hun werk komen en samen willen werken aan de ontwikkeling van apparatuur van hoge kwaliteit.
Populaire pagina's

help desk software
Portions of this page translated by Google.