Epilog Laser lanceert nieuwe en verbeterde trainingssuite

Er zijn onder andere uitgebreide instructievideo's en handleidingen beschikbaar.

Logo Epilog Laser Trainingssuite

Epilog Laser, de toonaangevende fabrikant van CO2- en fiberlasersystemen voor graveren, snijden en markeren, presenteert met trots de volledig vernieuwde en verbeterde trainingssuite voor klanten en gebruikers. Klanten die al inloggegevens hebben kunnen zich hier aanmelden.

Wilt u ook toegang tot de trainingssuite? Ga dan naar deze registratiepagina en houd het serienummer van uw machine bij de hand.

Een extern uitlaatmotorsysteem.
Verwijderen van het zijpaneel van de Epilog Mini

"Het vernieuwen en uitbreiden van de trainingssuite is een enorme onderneming geweest. We zijn blij dat het eindelijk klaar is voor onze klanten om te gebruiken," aldus Mike Dean, vicepresident sales en marketing bij Epilog Laser. "Niet alleen hebben we het uiterlijk van de suite aangepast op onze nieuwe branding, maar we hebben ook de content sterk verbeterd, zoals uitgebreide tutorialvideo's, projectvideo's, onderhoudsvideo's en nog veel meer."

Momenteel bevat de trainingssuite hulpbronnen voor de Zing, Mini, Helix en Fusion M2-series. Nieuwe video's voor de Fusion Pro zijn binnenkort beschikbaar.

Schoonmaken van de lens van een Epilog Laser-machine.

Bestaande klanten en gebruikers van Epilog Laser kunnen toegang krijgen tot de trainingssuite via training.epiloglaser.com. Nieuwe klanten moeten de toegang tot de trainingssuite eerst aanvragen door het serienummer van hun machine op te geven, waarna zij hun inloggegevens ontvangen. Reeds geregistreerde gebruikers krijgen toegang tot de trainingssuite met hun bestaande inloggegevens.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software