Nieuwe manager business unit Technische Support van Epilog Laser

Mike Storlie komt met bijna 20 jaar ervaring de supportafdeling versterken

Epilog Laser, de toonaangevende producent van CO2- en fiberlasersystemen voor het graveren, snijden en markeren van materialen, kondigt de komst van Mike Storlie aan als de nieuwe manager van de business unit Technische Support van Epilog Laser.

Voor zijn komst naar Epilog was Storlie senior manager wereldwijde technische support bij XILINX INC. in Longmont in de Amerikaanse staat Colorado.

Een van de verantwoordelijkheden van Storlie is ervoor zorgen dat de technische supportafdeling de doelstellingen haalt en bijdraagt aan het succes van Epilog. Verder gaat hij onder andere een team van technische supportspecialisten leiden en coördineren, technische oplossingen implementeren en continu verbeteren ter ondersteuning van de afdeling en klantgerichte procedures voor de technische supportgroep instellen om de klanttevredenheid te garanderen.

“Ik kijk ernaar uit het team van Epilog te komen versterken en mijn passie voor klantenservice en bijna 20 jaar ervaring in technische support te delen”, zegt Storlie.

“Onze technici werken heel hard om onze klanten snel en volledig van dienst te zijn”, aldus Mike Dean, vicepresident Sales en Marketing bij Epilog Laser. “En hoewel we gelukkig een van de beste teams voor technische support in de branche hebben, weet ik dat onze supportafdeling door de komst van Mike nog beter en waardevoller zal worden voor onze klanten.”Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software