Epilog Laser en Instructables kondigen Epilog Challenge X aan

The popular contest is back for its 10th installment, with a Zing 16 laser as the Grand Prize!

Logo, Epilog Challenge X

Epilog Laser, de toonaangevende ontwerper en producent van CO2- en fiberlasersystemen voor het graveren, snijden en markeren van een groot aantal materialen, kondigt bij dezen met groot genoegen de 10e editie van de Epilog Challenge aan, die ook dit jaar opnieuw op de populaire doe-het-zelf-website Instructables.com gehouden wordt. Epilog Challenge X is vanaf nu tot 1 april 2019 open voor inzendingen. De winnaar krijgt een spiksplinternieuwe Zing 16-lasermachine van 30 watt, een luchtcompressor en vectorsnijraster van Epilog.

Een Zing 16-lasermachine van 30 watt.

"We hebben deze spannende en mooie wedstrijd al tien jaar lang met veel genoegen samen met Instructables.com mogen organiseren, en mensen doen er altijd met groot enthousiasme aan mee", aldus Mike Dean, vicepresident verkoop en marketing van Epilog Laser. "In de vele creatieve gemeenschappen waarin we actief zijn, vormen lasersnijders/graveermachines onmisbare hulpmiddelen voor het maken van prototypen, het snijden van onderdelen en andere projectcomponenten. We stellen daarom met veel plezier, en nu alweer voor de tiende keer, de hoofdprijs voor de Epilog Challenge ter beschikking."

De inzendingen kunnen betrekking hebben op elk thema, maar deelnemers moeten wel grondige documentatie meesturen over hoe hun project tot stand is gekomen.

De 3D-scanner die de IXe editie van de Epilog Challenge heeft gewonnen

Vorige Epilog Challenge-winnaars zijn o.a. de RoboFish gemaakt van pvc-buizen, multimeter-databril met Arduino en desktop CT- en 3D-scanner met Arduino.

De robotvis die de VIIe editie van de Epilog Challenge won
De Arduino-bril die de Epilog Challenge VIII won

Instructables.com is een populaire online gemeenschap waar enthousiaste creatievelingen hun innovatieve projecten, recepten, vaardigheden en ideeën kunnen delen. Ga voor meer informatie over de wedstrijd en het officiële reglement naar: https://www.instructables.com/contest/epilog10/.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software