Epilog breidt productlijn uit met Fusion Edge 24

De nieuwe Fusion Edge 24 biedt graveersnelheden tot 120 IPS, mogelijkheden voor camerapositionering en meer.

De lasersnij- en -graveermachine Epilog Fusion Edge

Epilog Laser, de toonaangevende producent van CO2- en fiberlasersystemen voor het graveren, snijden en markeren van materialen, introduceert de nieuwe Fusion Edge 24. Dit systeem is de nieuwste telg van de Fusion Edge Series en heeft een graveeroppervlak van 24 x 24 x 10 inch (610 x 610 x 254 mm). Het is beschikbaar in uitvoeringen van 30, 40, 50, 60 en 80 watt.

De Fusion Edge 24 is ook uitgerust met het populaire, gebruiksvriendelijke IRIS™-camerasysteem van Epilog, dat gebruikers een realtime beeld geeft van de graveertafel zodat ze snel en nauwkeurig hun ontwerp kunnen positioneren op het product dat ze willen graveren.

3D-lasergegraveerde plaquette in een fusion edge 24

"De reacties op het IRIS™-camerasysteem op de Fusion Pro Series waren ongelofelijk, dus we zijn heel blij dat we deze technologie nu ook beschikbaar kunnen stellen op de nieuwe Fusion Edge-systemen", aldus Mike Dean, vicepresident sales en marketing van Epilog Laser. "Het is een onmisbaar hulpmiddel waarmee onze klanten veel gemakkelijker veel sneller aan de slag kunnen gaan."

Andere functies van de Fusion Edge:

De IRIS™-camera is ingebouwd in de klep van de Fusion Edge.
  • Graveersnelheid van 120 inch per seconde (IPS): een hogere snelheid betekent een snellere doorvoer
  • Bediening via touchscreen: een touchscreen van 7 inch voor taakselectie, instellingen en meer
  • Taaktracering: bekijk snel waar op het materiaal de graveer- of snijtaak wordt uitgevoerd
  • SAFEGUARD™-functies: de mechanismen van uw lasermachine blijven schoner dan ooit dankzij de balgafdichting aan de zijkant, volledig afgedekte x-as-assemblage en afgedekte lensassemblage.

De Fusion Edge 24 is gemaakt met componenten van de hoogste kwaliteit. Het systeem is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de Verenigde Staten en heeft lage eigendomskosten gedurende de hele levenscyclus.Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software