Terugblik op 2018

We kijken terug op de mijlpalen en prestaties van dit jaar.

Werknemers bowlen tijdens het bedrijfskerstfeest van Epilog.

2018 is een fantastisch jaar geweest voor Epilog, ook omdat we onze 30e verjaardag vierden. Het is ongelooflijk om te zien hoe ons bedrijf de afgelopen drie decennia gegroeid is. Nu het nieuwe jaar weer voor de deur staat, willen we graag terugkijken op onze meest memorabele ervaringen en prestaties van de afgelopen 12 maanden.

Mijlpalen - 2018 markeert 30 jaar innovatie

Epilog Laser begon in 1988, toen twee bevriende studenten van Georgia Tech - Steve Garnier, de president en CEO van Epilog, en John Doran, vicepresident engineering - hun talenten combineerden en het eerste kleine, computergestuurde lasergraveer- en -snijsysteem bouwden.

Kort daarna werd het team uitgebreid met Mike Dean, vicepresident sales en marketing van Epilog, waarna het trio aan de slag ging om de graveerbranche op zijn kop te zetten.

2018 stond in het teken van onze 30e verjaardag, met als hoogtepunt een spetterend zomerfeest bij Mile High Station in Denver.

Logo 30-jarig bestaan Epilog Laser geprojecteerd op een bakstenen muur.
Steve Garnier geeft een speech tijdens de viering van het 30-jarig bestaan van Epilog.

Groei van het bedrijf

Ons hoofdkantoor in Colorado en ons Europese kantoor verwelkomden dit jaar samen 15 nieuwe medewerkers in verschillende functies. Van tech support tot softwareontwerp en van engineering tot administratie: we zijn ontzettend enthousiast over onze fantastische nieuwe aanwinsten voor de Epilog Laser-familie!

Epilog BV - Europese hoofdkantoor van Epilog Laser

Uitbreiden van ons arsenaal aan hulpbronnen

We voegen steeds meer toe aan onze online kennisbank, waar gebruikers uiteenlopende artikelen kunnen vinden over onderhoud, ontwerptechnieken en nog veel meer. Dit jaar hebben we een populaire stapsgewijze tutorial gemaakt voor op maat gemaakte lasergesneden kaarten in zowel CorelDRAW als Illustrator en hebben we een Gids voor lasers in het onderwijs uitgebracht, onze nieuwste hulpbron voor docenten. We hebben ook 12 nieuwe projecten aan onze Sample Club toegevoegd, die we elke maand bijwerken met nieuwe ontwerpbestanden en aanwijzingen.

Lasersnijden van een papieren stadskaart.

Bovendien hadden we dit jaar de kans om drie klanten te bezoeken voor ons nieuwe gedeelte Uitgelichte klant. In deze video's komen verschillende klanten van Epilog aan het woord die succes hebben geboekt met hun laser.

Celeste Wong voor een display met Celeste-horloges.
Jeremy Brieske en Chris Gregori in hun workshop.

Steun voor de makerbeweging

Net als de afgelopen jaren heeft Epilog niet alleen de grote Maker Faires in San Mateo en New York gesponsord, maar ook diverse lokale en kleine makersmarkten in de rest van het land. We hebben de hoofdprijs geleverd voor de negende editie van de Epilog Challenge, die gewonnen is door Jon Bumstead met zijn inzending voor een Desktop CT- en 3D-scanner met Arduino. Jon heeft een gloednieuwe Zing 16 van 30 watt gewonnen! De winnaar is gekozen uit de 1.016 ingezonden Instructables voor de Epilog Challenge IX. De Epilog Challenge X begint op 7 januari, dus zet uw Instructables maar vast klaar!

Oog voor de gemeenschap

We hebben opnieuw onze jaarlijkse speelgoedactie gehouden voor de Holiday Shop bij het Action Center. Dankzij de mensen bij onze hoofdproductiefaciliteit, sales en marketing en technische ondersteuning hebben we letterlijk vrachtladingen speelgoed weten in te zamelen voor talloze kinderen in Jefferson County. De missie van het Action Center is om direct in te spelen op basisbehoeften van mensen en zelfvoorzienendheid aan te moedigen bij inwoners van Jefferson Country en daklozen.

Speelgoed in een zilveren pick-uptruck.
Speelgoed in een witte pick-uptruck.

"We zijn ontzettend dankbaar voor dit prachtige jaar bij Epilog," aldus Mike Dean, vicepresident Sales en marketing. "Elk jaar brengt zijn eigen uitdagingen en successen met zich mee. In 2018 vierden we onze 30e verjaardag, en daarbij stonden we versteld van de niet-aflatende steun van onze klanten, werknemers, distributeurs en alle vrienden die we de afgelopen decennia hebben gemaakt."

2019 staat voor de deur en we kunnen niet wachten om te zien wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Voordat het zover is, willen we iedereen die ons 30e bedrijfsjaar zo bijzonder heeft gemaakt oprecht bedanken. We wensen iedereen fijne kerstdagen en een succesvol 2019!

Mike Dean geeft een speech voor de Epilog Laser-familie.


Perscontact voor Epilog Laser:
Amy Dallman, marketingcommunicatiespecialist
303.277.1188
E-mail Amy Dallman

Over Epilog Laser
Epilog Laser ontwerpt en fabriceert al sinds 1988 CO2- en fiberlasersystemen met vliegende optiek die hout, acryl, kunststof, textiel, rubber en vele andere materialen kunnen graveren en snijden. Epilog is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lasersystemen met een ongeëvenaarde markerings- en snijkwaliteit op alle soorten producten. Het bedrijf produceert veelzijdige, betrouwbare systemen die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl.

Vraag gratis brochure & voorbeelden aan

Ontvang brochures, voorbeelden en meer informatie van ons of uw lokale distributeur.

*
*
*
*
help desk software